تهیه آلبوم موسیقی در سبد خانواده قرار گیرد

به گزارش واژه روز، محمودشریفی خواننده مازندرانی گروه «ریرا» است که سرپرستی آن را میری بر عهده دارد.
وی از دوران کودکی به موسیقی علاقه داشت و از دبیرستان کنسرتهای استاد ابوالحسن خشرو را دنبال میکرد تا اینکه در دانشگاه محمدباقر(ع) ساری مشغول به تحصیل شد و در زمان دانشجویی «سال 68» برای تماشای کنسرت گروه« شواش» به سرپرستی «احمدمحسن پور قادیکلائی و خوانندگی خوشرو» رفت.
در همین زمان از طریق یکی از آشنایان با نام «سیفی» که نوازنده دف در گروه شوآش بود با استاد خوشرو ارتباط برقرار کرد و آموزش خواندن را نزد ایشان شروع کرد.
به گفته شریفی در آن زمان تنها «فرهنگخانه مازندران» راه اندازی شده بود و مکان دیگری برای تدریس موسیقی وجود نداشت، به همین دلیل استاد خوشرو در منزل به شاگردان خود آموزش میداد.
وی عقیده دارد که استاد خوشرو قدرت جاذبه بالایی در رفتار داشت و در کنار مهربانی و عطوفت ذاتی نسبت به فعالیت در حوزه موسیقی با جدیت و تعصب عمل میکرد.
شریفی تا سال 1374آموزشهای لازم را از استاد خوشرو کسب کرد و سپس به عنوان خواننده وارد گروه «امیرپازواری» با سرپرستی برادران رمضانی شد.
وی از سال 1372به عنوان کارمند شهرداری فیروزکوه وارد سیستم اداری شد و پس از مدتی مسئولیت شهرداری فیروزکوه را به مدت 3سال برعهده گرفت و سپس معاون شهردار آبسر و مدتی هم مشاور شهردار فیروز کوه شد.
شریفی در سال 1393از سیستم اداری بیرون آمد و در آموزشگاههای شهرستان قائمشهر مشغول به تدریس شد و تا سال 98با گروه امیرپازواری همکاری کرد.
هم اکنون با توجه به کاهش فعالیت گروه امیرپازواری، همکاری چندانی با آنان ندارد و با گروه جدیدی با نام «ریرا» به سرپرستی وحید میری کار میکند؛ گروه ریرا تاکنون چند کنسرت در شهرهای قائمشهر، ساری و آمل برگزار کرده که مورد استقبال قرار گرفته است.
آلبومهای «تش سما، ورف سما، ماه ده چار وآلاله رو» از هنرهای شاخص شریفی است.
شریفی دارای 2فرزند یک پسر دانشجو در رشته پزشکی و یک دختر کارشناس رشته بیهوشی اتاق عمل، است.
به گفته وی هنرمندان پیش از انقلاب در سازمان صداوسیما آموزش میدیدند و در همان جا مشغول به فعالیت میشدند اما پس از آن فعالیت موسیقی در آموزشگاهها قوت گرفت: در حال حاضر در حدود 20آموزشگاه تنها در شهر قائمشهر فعالیت دارند.
استعدادهای خوبی در حوزه موسیقی استان وجود دارد که نیاز به حمایت دارند چون تولید یک آلبوم موسیقی مانند تولید یک فیلم دارای هزینه است؛ شریفی به جوانان پیشنهاد میکند که موسیقی را در کنار شغل دیگری قرار دهند تا بتوانند مخارج زندگی خود را به دست آورند.
وی عقیده دارد با توجه به هزینه بالای تهیه موسیقی با داشتن سایر مشاغل هم نمیتوان میزان تولید در استان را افزایش داد.
شریفی میگویدبا توجه به عدم حمایت دولت اهالی موسیقی برای تولید آلبوم با مشکل مواجه هستندو خوب است که مردم مشارکت کنند و فرهنگ خرید آلبوم به عنوان یک بخش از ملزومات زندگی در سبد خانواده قرار گیرد.
