- مازندران - اجرای طرح جامع گردشگری بر مبنای ظرفیت‌های محلی مازندران

اجرای طرح جامع گردشگری بر مبنای ظرفیت‌های محلی مازندران

تاریخ 04 شهریور 1402 ساعت 15:02:37
کد خبر: 002487
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: طرح جامع گردشگری بر مبنای ظرفیت‌های محلی مازندران اجرا می‌شود.
اجرای طرح جامع گردشگری بر مبنای ظرفیت‌های محلی مازندران

گزارش واژه روز به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، صادق برزگر شنبه چهارم شهریور ۱۴۰۲ در خصوص طرح جامع گردشگری، با اشاره به اینکه مازندران استانی است که از ظرفیت‌های بسیاری در حوزه گردشگری برخوردار است، اظهار کرد: اجرای طرح جامع گردشگری یک ضرورت مهم برای این استان است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به تاکید انجام این طرح که در دستور کار استاندار مازندران و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بود، تصریح کرد: اجرای طرح جامع گردشگری در دستور کار اداره‌کل قرار داده شد که اقدامات مطالعاتی و شرح خدمات آن در سال گذشته شروع شد و عقد قرارداد با گروه گردشگری دانشگاه مازندران بسته و فرایند انجام این طرح آغاز شد.

برزگر ادامه داد: انجام طرح جامع گردشگری می‌تواند به عنوان یک سند بالادستی، اساس برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای در استان باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه تمامی ابعاد حوزه گردشگری را مورد مطالعه و بررسی قرار خواهیم داد، افزود: بر مبنای اقلیم، فرهنگ، آداب و رسوم استان تمامی فرصت‌ها و ظرفیت‌های که در حوزه گردشگری وجود دارد، مورد بررسی قرار می گیرد.

او خاطر نشان کرد: به صورت کلی رویکرد حاکم در این طرح شناسایی پیشران‌های موثر در حوزه گردشگری است که می‌تواند به توسعه متوازن و عدالت فضایی، مازندران را برساند.

برزگر با بیان اینکه بخش‌های مختلفی در این طرح جامع گردشگری مورد بررسی قرار خواهد گرفت، تاکید کرد: تجزیه و تحلیل بازار گردشگری، تدوین راهبردهای کلان توسعه گردشگری بر حسب نواحی، ارائه طرح و برنامه‌های عملیاتی توسعه گردشگری، تدوین نظام مدیریت اجرایی جامع، ایجاد بانک اطلاعاتی ظرفیت‌های استان، تهیه نقشه از تمام ظرفیت‌های انسانی و طبیعی، آینده پژوهی برای افق ۲۰ ساله توسعه گردشگری که بسیار حائز اهمیت است در دستور کار قرار دارد.

او با توجه به اینکه گردشگری یک حوزه تخصصی است با رویکرد‌های نوین گردشگری تندرستی و درمانی که زیرشاخه‌های گردشگری سلامت و گردشگری مزرعه با زیرساخت‌های اقامتی با ساختار طبیعی و اکولوژی به‌ویژه در مناطق جنوبی استان در قالب ایجاد دهکده‌های گردشگری و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در راستای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان کمک و مسیر مشخصی را تعیین کند در طرح جامع بر مبنای ظرفیت‌های محلی و ناحیه‌ای دیده خواهد شد.

 

Bookmark and Share
نظر شما
پاسخ به:

Your Name Description

Your Email Description

Your Website Description

Your Comment Description

 

Parent Comment Description

وارد نمودن نامو ایمیل اختیاری می‌باشد.
آخرین مطالب
پوستر
عضویت در خبرنامه
logo-samandehi
سامانه جامع رسانه ها