اپیزود «تهران - تورنتو» به کارگردانی لیلی عاج آماده نمایش شد
سینما

اپیزود «تهران - تورنتو» به کارگردانی لیلی عاج آماده نمایش شد

اپیزود «تهران - تورنتو» به نویسندگی و کارگردانی لیلی عاج، از بخش‌های مجموعه نمایشی «سرو، سپید، سرخ»، پس از پایان مراحل پس‌تولید آماده پخش از رسانه ملی شد.

ط
طهورا باکویی
9 بازدید
1 دقیقه مطالعه
اپیزود «تهران - تورنتو» به کارگردانی لیلی عاج آماده نمایش شد

اپیزود «تهران - تورنتو» به نویسندگی و کارگردانی لیلی عاج پس از پایان مراحل پس‌تولید آماده نمایش شد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، این اپیزود به‌عنوان یکی از قسمت‌های مجموعه نمایشی «سرو، سپید، سرخ» پس از پایان فیلمبرداری و طی مراحل فنی، آماده پخش از رسانه ملی شده است.

«تهران - تورنتو» با تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه و محمدجواد موحد در شهر تهران فیلمبرداری شده و در قالب روایتی دراماتیک به یکی از چالش‌های اجتماعی، یعنی دوراهی مهاجرت یا ماندن در وطن می‌پردازد.

در این قسمت محمدرضا سامیان، ابتسام بغلانی، جواد پورزند، مرتضی شاه‌کرم، میترا بخشی و مهسا اکبرپور به ایفای نقش پرداخته‌اند. همچنین آراد آزادی و آوین آزادی به‌عنوان بازیگران خردسال در این اپیزود حضور دارند.

مجموعه نمایشی «سرو، سپید، سرخ» به‌عنوان نخستین سریال با موضوع جنگ رمضان، در ۱۵ قسمت و با ساختاری اپیزودیک در حال تولید است و هر قسمت آن توسط یک کارگردان مستقل ساخته می‌شود. این مجموعه محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج و سیمافیلم است.

اشتراک‌گذاری:

نظرات (0)

برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب

هنوز نظری ثبت نشده

اولین نفری باشید که نظر می‌دهید!